Novo Zanimljivosti

Veliko čudo u Srbiji! “PLATA MI JE 40.000, A ZA GODINU DANA SAM UŠTEDEO 220.000 DINARA”..Goran iz Srbije sve šokirao: “Reci nam KAKO?!”

Danas se pišemo o jednoj jako zanimljivoj priči a jedna od njih je kao što je naš naslov danas, a to je kako u današnjem vrijeme kada je jako velika kriza nek neko može nešto da uštedi.. Postoje osobe koje na početku mjeseca ostave neke pare sa strane, a onda jednostavno negdje oko 15 ili 20 og u mjesecui jednostavno moraju da uzmu te pare jer nemaju više novca.

Sada je svoje tajne podijelio jedan forumaš na društvenoj mre
i Redit, a njegovu proču štednje izazvao je jako čudna mišljenja među korisnicima, koji mu jednostavno nisu mogli da povjeruju u ono što priča. Jedni su mu čestitali na dovitljivosti, pa i tome kako uspijeva da odoli a da ne potroši novac, dok ima i onih koji su mu povjerovali dok drugi su rekli da je to u stvari “prazna priča”.

Ali, ono što niko ne uspijeva da shvati jeste kako neko ko zarađuje 40.000 dinara mjesečno uspijeva da na kraju godine ostavi po strani oko 220.000. To ispadne kao da je uštedio punih 5 plata. Za početak jeon rekao da ne pije i ne puši, i da nema auta, tako da je tu jako velika ušteda za njega, a također ponekad zna i svoje roditelje da ispuštuje sa 150 evra. Rijetko kad da poručuje od brze dostave, ne nosi ništa skupo, kupi patike od 6.000 dinara i tu je miran cijelu godinu dana, a majice nosi od 600 dinara i nema problema s time.

Kada Goran ide na more, on te troškove dijeli sa prijateljima i na kraju mjeseca je uštedio oko 220.000 dinara. Dodao je kako samo zimi ima velike troškove jer je zimi sezona grijanja, i to je sve. Da li vi vjerujete Goranu, koji se tako predstavio na društvenoj mreži Redit.