Novo

VELIKI ŠOK! MALO KO ZNA PRAVO POREKLO NIKOLE KOJA: Nećete moći da POVERUJETE u OVU ISTINU!

Danas u nastavju ovog članka pišemo o našim domaćim glumcima, a jedan glavni od njih je Nikola Kojo, srpski glumac, reditelj, producent i voditelj. Koji važi za jednog od najtalentovanih glumaca na našim prostorima, a rođen je 5 septembra 1967 godien u Beogradu. On je u detinjstvu svirao u violinu i bio je član hora Radio televizije Beograda. Jednom je sasvim slučajno otišao na čas glume koji mu se dopao pa se učlanio u dečku dramsku grupu Radio Beograd koju je prvi vodio Bata Miladinović a kasnije Mika Aleksić a sa njim grupi su bili: Dubravka Mijatović, Mirjana Joković, Boris Milivojević, Rade Marković, itd.

Kojo je do 17 godine želeo da postane muzičar, a glumu je doživljavao kao usputni hobi. Pošto je njegov otac bio građevinac hteo je da Nikola ima siguran posao, ali se nije protivio kada je upisao Fakultetu dramskih umetnosti, a to mu pošlo za rukom iz trećeg pokušaja a studirao je sa anitom mančić, Uliksom Fehmiumom i Vjerom Mujović.

Studirao je vojsku u Raškoj 1986 godine, a u posetu mu je došao njegov filmski deda, Dragomir Bojanić Gidra koji ga je odveo u kafanu i dao mu je veliku svotu novca. Ljubavni život 2007 godine glumac je započeo sa dvanaest godina sa jednom mlađom manekenskom Aleksandrom Đurić koja je imala glanu ulogu u spotu za pesmu Moja draga pevača Zdravka Čolića . U mesecu septembru su se venačali u krugu najbliže rodbine i prijatelja, a crkveno venačnje je odražno u crkvi Svetog arhangela Gavrila, a proslava je nastavljena u restoranu „Violeta, kućo stara“ čiji je Kojo vlasnik. Ostatak čitajte ovde.