Novo

VELIKI PREOKRET! BH mediji: “Dodik će morati na ROBIJU zbog UKRADENE IKONE!” Čovek uopšte nije bolestan! Javnost iznenađena, NIKO ovo nije OČEKIVAO

U zadnja 2 dana glavna i najveća vijest, kako u Bosni i Hercegovini, tako i u čitavoj regiji svakako je vijest da je Milorad Dodik, predsjedavajući predsjedništva Bosne i Hercegovine poklonio “ukradenu” ikonu aktuelnom ministru vanjskih poslova Rusije Sergeju Lavrovu.

Iz Banja Luke očekivano stižu potpuno oprečne informacije, gdje se navodi da je to sve laž i velika montaža.

Koliko je zapravo Bosni i Hercegovini stalo do toga, na ovom prijemu se uopšte nisu pojavila druga dva člana predsjedništva, Željko Komšić i Šefik Džaferović. Ali, ono što je svima jasno je to da je ova ikona bila ukradena u Ukrajini, a poslije je došla u RS, pa je na kraju završila kao poklon u Rusiji. Sada naravno sve nas zanima, kako se Milorad Dodik dokopao uopšte te ikone?

Ovu zanimljivu vijest odmah su dočekali mediji iz drugog BH entiteta, koji su odmah razapeli Dodika, koji je “potpuno slučajno” od jučer u 10-dnevnoj izolaciji, obzirom da se sumnja da je zaražen koronavirusom jer je navodno bio u kontaktu sa osobom koja je pozitivna na ovaj virus.

Sada ipak kruže priče da on zapravo uopšte nije bolestan, odnosno da je izmislio čitavu priču sa koronavirusom kako bi izbjegao sramotu, kao i našao spas od neugodne situacije u kojoj se sada našao. Iz UKC Banja Luka kažu da je stanje Dodika za sada stabilno, ali da je potrebno da svaki dan jedna medicinska sestra ide u Laktaše, da bi provjerila njegovo zdravstveno stanje. Kako će se sve ovo na kraju završiti, ostaje još da se vidi.