Novo

VELIKI HAOS U HRVATSKOJ! Mladu “kupio” sa 3 kubika betona! “Dokazao sam njenoj porodici da sam je zaslužio…”

Danas smo odlučili da malo nasmijemo ljude širom regije, i da vidimo šta ima novo u regiji po pitanju nekih novih dešavanja koja su se desila u narodu, a koja nam mogu malo naciti osmijeh na lice. Ono što je najlakše jeste otići na neku srpksu svadbu, hrvatku ili bosansku jer tamo uvijek možemo da nađemo nešto zanimljivo. Naravno da je alkohol element broj 1 za sve lude stvari.

Imamo mnogo smiješnih situacija na svadbi, kao kada je Ćana prije nekoliko mjeseci na svadbu stigla u kamionu, a mi danas idemo malo do susjeda u Hrvatsku gdje je jedna svadba prekucala sve ostale. Porodica od Ivane je zamislila da Krunoslav njihov zet zamiješa beton na starinski način, on je sa sobom dovukao 3 kubika betona. “Običaji u našem kraju su takvi da mladoženja kada kupuje mladu mora nešto odraditi da dokaže da ju je vredan. S obzirom da se bavim građevinom, znao sam da će mi njeni prirediti nešto u tom pravcu”, rekao je mladoženja.

Krunoslav Topolkokoji ima 34 godine i dolazi iz Križevaca koji je po svoju mladu Ivanu došao s amikserom i tri kubika betona. Oni su skupa u vezi već 5 godina, i imaju i sina a samo su saada odlučili da to i ozvaniče brakom.

U dvorištu je bio parkiran mikser, i Krunoslav je morao zasukati rukave od košulje i sa kumovima se popeti na kamion i baciti prvu lopatu, a tako je kod njenog oca zaradio vrijedne poene. Slike sa ovog vjenčanja su obišle sve društvene mreže, a podijeljeno je više puta mora se priznati orginalno u svom slučaju. Ovo je slavlje trajalo do 9 ujutru.