Showbizz

VELIKA TUGA U SRBIJI! Preminula poznata GLUMICA, a svi ćemo je pamtiti iz “Tesne kože”…

I ovog vikenda na žalost imamo jako tužne vesti koje nam dolaze iz regije, a tiče se osoba koje smo navikli da gledmo u starim i dobrim kult predstavama ili filmovima. Samo u prošloj godini je preminulo čak 19 osoba iz sveta estrad, a glumački di oje ostao osiromašen za gubitak legendarnog Borisa Komnenića, kojeg smo navikli da glaedamo u hit seriji “Bolji život”.

On je tu dobio ulogu “guze”, po kojoj je kasnije postao poznat u svetu filma, a ljudi su ga tim nadimkom čak zvali i na ulici. Sada opet jako veliki gubitak za Balkanksku kinematografiju, je ta, da je na žalost jučer iznenada preminula Vesna Malohodžić, poznata srpska glumica i to u 75 godini života. Sa odličnim ocenama diplomirala je na Pozorišnoj akademiji u Beograd, u klasi Ognjenke Milićević, a njeno ime se vezuje za period kada su serije i filmska ostvarenja bila na vrhunskom nivou.

Dovoljno je samo da kažemo da je glumila u hit filmovima i seriama, a ako se ne sećate, evo nekih od njih: „I to se zove sreća”,“Vuk Karadžić” “Prava ljubav”,, “Sutjeska”, “Tren”, “Dimitrije Tucović”, “Tesna koža”, 2. i 4. deo, „Sedam sekretara SKOJ-a”, “ “Vruć vetar”, “Izdanci iz opaljenog grma”, “Nije nego”,“Više od igre”, “Noć punog meseca”. “Priče preko pune linije”, Kuda idu divlje svinje” “Slom”, “Jugovići”, “Život je masovna pojava”, kao i mnogi drugi.