Novo Zanimljivosti

Varam ženu sa komšinicom: Sa njom je uvek DIVLJE, a evo gde smo to prvi put URADILI

“Napravio sam veliki rizik time što sam imao se ks sa komšinicom i to u njenoj šupi za drva.”

On je zatražio savjet od svoje psihoterapeutkinje Deidre Sanders i ispričao je cijelu priču.

“Ne znam koliko ću još moći da čuvam ovu tajnu. Oženjen sam i moja žena ima 45 godina, ali naša veza nikada nije bila nešto sjajna”, napisao je muškarac.

“Vjenčali smo se ubrzo nakon što je zatrudnila, i sada imamo sina od 25 godina. Sumnjam da bismo, u suprotnom, jedno drugom bili izbor, a imamo i kćerku od 19 godina”, dodao je on.

Korona virus je samo dodato uticala na njihov, već dovoljno zategnut odnos.

“Bio sam oduševljen kada sam vidio našu komšinicu, ona ima 37 godina, razvedena je i stvarno me je zaludjela. Djelimo interesovanje za baštovanstvo i jednog dana me je pitala da li želim biljku paradajza, s obzirom da je ona imala viška. Izgledala je prelijepo u slatkom topu i šortsu koji je nosila tada”, nastavio je on priču.

“Pratio sam je sve do bašte i jedino tada sam uspio da držim oči na biljkama. Par sedmica kasnije me je ponovo pozvala, ovoga puta zbog graška. Kada mi je dala znak da želi isto što i ja, odmah sam je prigrabio i počeo strastveno da je ljubim i tada smo imali tako intenzivan se ks, ništa nalik na moja dosadašnja iskustva sa suprugom. Uzeo sam slobodnu sedmicu, a moja žena se vratila na posao, tako da sam mogao dva puta dnevno da odlazim kod nje, a bilo je divlje!”, živopisno je objasnio Britanac.

Ostatak teksta možete pročitati na linku OVDJE.