Novo Vijesti

UŽASNA TRAGEDIJA U PORODICI JANKOVIĆ: MAJKA DVOJE DECE POGINULA NA TOBOGANU! – EVO šta se desilo,TUGA DO NEBA – STRUČNJACI UPOZORAVAJU!

U porodici Janković koja živi u Americi tačnije u Brunsviku u Ohaju se desila jeziva tragedija kada je Don koja ima 47 godina izgubila život vozeći se na najopasnijem od svih tobogana tzv. zmiji. Naime ona je normalno kao i ostali koji su se vozili na ovom toboganu, sjela i pričvrstila pojas ali kada se vožnja završila ona se nije pomjerala.

Tada su ljudi otrčali do obezbjeđenja koje je ustanovilo da je Don u nesvijesti i odmah su je prebacili u najbližu bolnicu. Međutim doktori joj nisu mogli pomoći i ona je preminula. Čim je došlo do nesreće luna park je prestao sa radom i ispražnjen je  i kako su za medije rekli iz njihovog menadžmenta provedena je kompletna istraga.

Prema rezultatima koji su dobili tobogan zmija je radio ispravno i normalno kao i uvijek i oni misle da je Don Janković preminula zbog neke nesreće ili povrede koju je dobila prije nego je došla u luna park. Suprug preminule Don nije želio da razgovara sa medijima a policija će rezultate svoje istrage kao i obdukcije tijela dostaviti samo porodici  au medijima se špekuliše da se radi o srčanom udaru koji je za ovu ženu bio koban.

Oni takođe navode nepotvrđene i nezvanične informacije da je Don prošle godine imala problema sa povišenim pritiskom i aritmijom. Iza preminule žene je ostao suprug koji je porijeklom iz Srbije i njihovo dvoje djece. Ova vijest je izazvala veliki broj komentara i mnogi su se pitali zašto je žena uopšte išla na tobogan ako je već znala da ima problema sa srcem.