Novo Vijesti

UŽAS KOD KRUŠEVCA: MILOŠ ZAPALIO BAKU I NJENOG NEVENČANOG SUPRUGA! – Otkriveno je zbog čega je počinio ovan monstruzoan zločin, niko ne može da veruje! (FOTO)

 Skoro svaki dan, na žalost imamo neku sličnu vijest koja spada u crnu hroniku i sa pravom s emnogi pitaju kuda ide ovaj svijet. O tome kako se sve izokrenulo i izopačilo i kako više ne vriejde moralne norme kojima smo bili učeni od malih nogu svjedočimo svaki dan.

Niko više nikoga ne poštuje i svi gledaju samo da je njima dobro. Pored toga omladina je zaluđena novim tehnologijama zbog koje vrlo često gube i dodir sa stvarnošću. Kada je naša regija u pitanju omladina je suočena i sa besperspektivnošću i ne baš svijetlom budućnosti i mnogi se odaju i porocima, alkoholu i narkoticima.

Upravo je alkohol kumovao ovom jezivom događaju koji vam danas donnosimo a radi se o slučaju koji se desio pored Požarevca kada je Miloš Milojević u selu Trmčari napao svoju rođenu babu Biljanu Brašić i njenog nevjenčanog supruga Gorana Milanovića, polio ih benzinom i zapalio ih.  On je pod dejstvom alkohola u porodičnoj kući u naletu bijesa svoju babu napao verbalno  a onda je polio benzinom.

Njen nevjenčani suprug je pokušao da ga zasutavi ali je Miloš i njega polio benzinom i zapalio ga . Goran je odmah prevezen u bolnicu u Kruševcu sa povredama opasnim po život a Miloš je uhapšen i pritvoren na 48 sati. Njegova majka je za medije ispričala šta se u stvari desilo i rekla je da je njen sin bio pijan i da se svađao s asvima te da je zapalio svoju baku ali je ona na vrijeme uspjela da skine bluzu. Goran koji jepokušao da joj pomogne je počeo da gori i zadobio je brojne opekotine a oboje su ostali bez kose.