Zanimljivosti

UŽAS! Ivana G tražila da njeno dete izađe 15 minuta RANIJE, škola odbila: OBAVILA JE POZIV I UNIŠTILA ŽIVOT DIREKTORU! (FOTO)

Danas se u medijima skoro na svakodnevnom nivou mogu pročitati razne zanimljive priče koje će vas definitivno zalepiti za diplej od telefona. Mi vam tako danas donosimo priču iz Beogradskog naselja Voždovac gde je majka Ivana G zatražila dopuštenje od nastavnika da njeno dete bude pušteno 15 minuta ranije iz škole.

Trebali su da završe neke papire za pasoš za predstojeći godišnji odmor a cela ova molba i neugodna situacija je stigla čak i do suda. Majka ima samo 32 godine a kada joj je nastavnikali i direktor škole rekli da ne može biti pušten ranije jer imaju jedan važan test majka je tužila školu za kidnapovanje njenog deteta?!

Ona je odmah kontaktirala policiju koja je poslaala patrolu u školu a nakon samo pola sata ona je bila uhapšena. Međutim tu nije sve prestalo jer je ona samo par meseci posle srela školsku sekretaricu u prodavnici i onda ju je fizički napala. Odluka Suda je bila takva da je njeno dete izbačeno iz te škole a njoj je zabranjen prilaz samoj školi na 100 metara. Čak je posle i telefonom zvala školu a odluka Suda je također i uslovna kazna zatvora od 18 meseci. Da li ste vi čuli za ovaj slučaj? Da li je ova majka ispravno postupila i recite nam šta biste vi uradili da ste bili na njenom mestu?