Showbizz

Uvek je VOLEO BABE! Posle Severine Igor ZAGANJUJE ovu NAŠU POZNATU GLUMICU! (FOTO)

Kao što i sami možete da vidite u nastavku današnjeg članka mi ćemo malo da govorimo o Igoru Kojiću, koji da nije imao slavnog oca, meddii u Srbiji tvrde da nikada ne bi bio popularan i slavan. Čega god se dohvatio da radi, ništa mu nije polazilo za rukom, a fudbalski menadžer je jako isplativ posao, ali ga je igor jako loše radio tako da je njegov biznis propao.

Celi Balkan je pomislio da mu se sreća osmehnula kada je oženio jednu od najpopularnijih pevačica u regiji popularnu Severinu, i sve je bilo super prvih godinu dana. Međutim, kako je vreme prolazilo, oni su bili sve uudaljeniji i imali su sve lošiji odnos, pa je sve puklo kada je krenula prva pandemija korona virusa. Tada je Severina izašla iz kuće i odselila je majci u Split.

Njih dvoje faktički poslednjih godinu dana uopšte ne žive zajedno, a popularna splićanka se šepuuri po Instagramu sa novim čovekom, iako se oficijelno još uvek nije razvela. Verujemo da keba, Igorov otac kipti od besa, i jedva čeka da se ovaj cirkus što pre završi. Međutim, i Igor ne sedi skrštenih ruku, jer se i on aktivirao, a viđen je par pta u društvu jedne dame. Katarina Radivojević je ponovo sa njim, a sa njome je već bio u vezi pre 6 godina, tako da je Igor ovoga puta odlučio da obnovi svoju staru ljubavnu vezu.