Novo

“Ušla sam u kabinu da probam kupaći i VRISNULA, čuo me je ceo Dorćol”: Jovanino telo je UNAKAŽENO

25. godišnja djevojka po imenu Jovana K, podijelila je svoju ispovjest u kojoj je otkrila kakvo je neprijatno iskustvo doživjela kada je otišla u jedan gradski butik da pronađe svoj idealni kupaći kostim.

Ipak, nije doživjela baš prijatno iskustvo, jer Jovana je prije par dana riješila da napravi posljednje pripreme pred put i da kupi potrebnu garderobu. Kako je ispričala, njene pripreme za odlazak na more su trajala duže nego inače, uključujući redukovanje tjelesne težine, uklanjanje strija, celulita i ostalih nedostataka koje ženama zadaju muke.

– Nakon naporne dijve godine rada, bez odmora, riješila sam da se ovo ljeto ljudski i pošteno odmorim i provedem dvije sedmice na moru. Kako sam željela da izgledam što bolje moguće, odlučila sam da se mjesec dana prije odlaska podvrgnem skupim tretmanima za uklanjanje celulita, strija i smanjenje obima tijela. Pored odlaska u kozmetičke salone, masaže sam radila i sama na svom tijelu. Nisam mislila da ću završiti baš sa ovakvim posljedicama – uvodi nas Jovana u priču i objašnjava kako je primjetila promjene na svom tijelu:

– Prije par dana sam otišla u grad i zaređala po buticima, tragajući za idealnim bikinijem. Poslije opsežne potrage, pronašla sam idealan jednodelni kupaći kostim i odlučila da ga probam, pa sam ušla u kabinu, a onda sam vrisnula da me je čuo cijeli Dorćol. Moje tijelo je potpuno unakaženo – pomislila sam. Na mojim butinama su se nalazile modrice i crveni ožiljci koje sam sama sebi napravila radeći masaže na neadekvatan način, napravila sam haos i trebaće mi mjeseci da se oporavim – priča Jovana i dodaje: