Savjeti

USISIVAČ VAM SLABO VUČE? Ne trebate kupovati novi, SAMO OVO uradite i biće kao iz prodavnice!

Za danas smo pripremili jednu vrlo interesantnu priču koja se tiče svih domaćica koje imaju problema s održavanjem svoje kuće u vrlo dobrom i higijenskom stanju.

Vjerovatno je najveći problem svih žena, izuzev pranja posuđa i kuhanja ručka, svakako činjenica da jednostavno morate obrisati i usisati prašinu koja se bukvalno nanovo rađa iz dana u dan. Ovo je možda ubjedljivo najveća misterija u stanu, kako se prašina tako brzo nakuplja u vašem okruženju?

Bez obzira koliko puta u danu usisali ili obrisali police i podove, imate sasvim novi sloj prašine, a onda se sramite kad vam neko dođe u posjet, kad prije da se stvori kad ste maloprije obrisali? Usisavač je bukvalno uređaj bez kojeg je život danas jednostavno i bukvalno rečeno nezamisliv, a možemo dodati tu i mašinu za veš. Mnogo žena uočava da nakon što prođe određeno vrijeme njihov usisavač jednostavno postane slab i počinje vrlo slabo vući.

Dosta se žena tada pobuni i razljuti, pa se bukvalno odreknu svega i kupe novi usisavač, a to zapravo ne bi trebale činiti. Uzmite samo dio koji je povezan s vrećicom za prašinu, jer na tom spoju možete naći malu gumenu traku, koja je zapravo osigurač. Jednostavno se malo previše opustila, samo to trebate skinuti i ponovno staviti, a opet ćete dobiti vrlo dobar usisavač.

Sljedeće što morate učiniti je provjeriti filtre koji su vrlo vjerovatno prljavi. Skinite ih i očistite, a potom ih operite mlakom vodom i pustite da se onda osuše na prirodnom svjetlu i zraku. Javite nam rezultate.