Novo Showbizz

Urolog ŠOKIRAO sve svojom izjavom: Objašnjavao najveći problem u krevetu, pa pomenuo i KARLEUŠU..OVO NIKO NIJE OČEKIVAO..ŠOK!

Poznati urolog prof. dr Aleksandar Milošević pokušao da objasni šta je najveći problem u sek su, pa je citarao našu popularnu pjevačicu Jelenu Karleušu.

On je bio gost u jutarnjem programu gdje je pričao o lijekovima a potenciju, i pokušao da ilustruje šta je trenutno najveći problem o sek su. Ranije je izjavio da sve mlađi muškarci uzimaju pomoćne tvari, ilustrovao je svoj stav citatom pjevačice jelene, a to je iznenadilo voditeljku. “Otuđenje nas je zahvatilo, otuđenje od produžetka vrste, da li je to svjesno ili nam samo naviru problemi, to ne znamo. Već dvije godine smo u panici od virusa, i ne stižemo da se posvetimo svom prirodnom, normalnom životu i odnosima”, kaže doktor.

Također, dodao je ” Mi imamo pandemiju i gledam svoju ordinaciju gdje je velika gužva u posljednje dvije do tri godine. Imam veliku gužvu sa seksualnim problematikama. Po svjetskim podacima, 50 posto žena ima problem sa orga zmom a 50 posto muškaraca sa erek cijom. To je svaki drugi par, statistički, i problem imaju i muškarci i žene. Mi smo slična bića i imamo slične probleme, nevezano za pol” kaže doktor.

Taako je velika studija utvrdila te probleme na više hiljada ljudi, a erek cija muška i ženski orga zam smatraju najvažnijim parametrima. Nije nikako ograničeno godinama, od 20 do 70 godina, a trend je popravljanje života poslije 50. godine. Tada bi trebalo da se još 20 ili 30 godina živi jedan jako lijep život. Ne bi smjeli da se otiđimo pričao je doktor. Koje je vaše mišljenje o njegovoj statistici, pišite nam u komentar?