Novo

UPUCAN SRPSKI TENISER! Vodi veliku životnu borbu: EVO KO MU JE ODMAH POMOGAO! ŠOK I NEVERICA! (FOTO)

Kako ste i sami po naslovi mogli da zaključite donosimo vam jednu od najnovijih vijesti, a riječ je o vijesti koja je jednostavno šokirala sve. Inače se u poslednje vrijeme dešavaju dosta loše stvari, kako kod nas u regionu, tako i u cijelom svijetu, jednostavno ne može da prođe barem jedan dan, a da mi negdje na internetu ili na TV-u ne čujemo da se negdje desila neka tragedija.

Naime, kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite, vijest koju vam donosimo nije nimalo dobra, a radi se o tome da je srpski teniser Luka Stojanović 13.maja ove godine upucan, i on od tada vodi živtonu borbu. Inače je ovu vijest sa svima podijelila naša poznata teniserka Olga Danilović koja je na društvenim mrežama, napisala šta se desilo, a onda je pozvala i sve svoje pratioce da pomognu srpskom teniseru. Do ove situacije došlo je kada se Luka vratio svojoj kući, a onda je stao da vidi šta nije uredu sa njegovim automobilom koji je “čudno” zvučao u toku vožnje.

Tada je on zatekao napadača kako sjedi u njegovom autu, koji je bio naoružan, i koji je pucao u njega. Na svu sreću policajac je došao kroz svega par minuta i uspio je da mu pruži prvu pomoć. Morao je da ide na nekoliko operacija, kao i transfuzija krvi, a nakon nekoliko nedjelja koliko je proveo u bolnici on je pušten na kučno liječenje, ali su nažalost ostali bolnički računi koji nisu plaćeni, a koji su poprilično veliki. Iako je imao ogromnu pomoć dobrih ljudi, Luka nažalost nije uspio sve da vrati. U akciju pomoći Luki uključili su se i srpski sportisti, a među prvima je uplatom na račun reagovao Novak Đoković.