Novo

UPRAVO OBJAVLJENO! “UBIJENA JE, smaknuo ju je muž Karlo!” Sestra NESTALE Marijane Seifert otkrila jeziv DETALJ! (FOTO)

U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se dobro poznatog nestanka popularne Marijane Sejfart , a koja je svoju popularnost stekla sa pojavom u pozunatom rijaliti programu Veliki brat . Naaime , ona je iz njega izašla kao pobednica , a onda su joj svi putevi bili otvoreni . Naime , nedugo posle ušla je i u poznati rijaliti Farma , a gde je stupila u ljubavni odnos sa slobodnim muškarcem Nemanjom , dok je kod javnosti izazvala gnev , jer su je kod kuće čekali muž i dete. Međutim , ona i Nemanja se nisu baš obazirali na te komentaree.

Po izlasku iz rijalitija odlučili su da se venčaju , ali brak je potrajao samo tri godine te su se rastali . Ipak nije dugo ostala sam , udala je se treći put , te je dobila dvoje dece . Nakon toga je odlučila da se povuče iz javnosti , te se posveti porodičnom životu , a onda je krajem aprila javnost šokirala vest da je ona nestala . Naime , ona je se iz svog doma u Zagrebu uputila u nepoznatom pravcu , od kad se za njom traga , a ioza nje su ostali suprug i troje dece , a koji je tog dana bio na poslu.

Njene lične stvari su sutradan pronađene na mostu iznad Save , kao i njeni dokumenti ,a onda su jednu nagađali da je se bacila sa mosta , dok su drugi isticali da je se zaredila. Nedavno je se oglasila i nejna ssestra Maja koja je ispričala sledeće : ”U noći dok je Marijana verovatno umirala, sanjala sam kako se nas dve pozdravljamo. Sutradan kad sam se probudila, odmah sam uzela mobilni i nazvala sestru s kojom se nisam čula mesec dana. Nije se javljala, a ja sam već tad imala čudan osećaj”, ispričala je Maja za Slobodnu Dalmaciju. Na kraju je rekla i sablasne reči:”Nažalost, više ne mislim da je živa. Osećam da je nema. Samo želimo konačno da saznamo pravu istinu i da se možemo od nje dostojno oprostiti. Jednostavno, puno je toga čudno oko te večeri kad je nestala. Njen suprug Karlo nekoliko je puta promenio iskaz na policiji.”, rekla je ona..