Novo

UPRAVO nam stižu vesti iz Šumaherove porodice! IPAK, ISTINA JE! Javljamo da…

Naša današnja tema bit će jedan od najboljih vozača Formule 1 u historiji, a riječ je o Mihaelu Šumaheru. Naime, ukoliko samo malo vratimo film unazad, shvatit ćemo da je prošlo više od deset godina od kako je on doživio stravičnu nesreću kada je na Švajcarskim Alpama skijajao i tom prilikom je pao, a pad je bio toliko strašan, da je on nakon nesreće pao u indiciranu komu, iz koje se još uvijek nije probudio.

Njegova supruga nakon nesreće nikome od medija nije dozvolila da uđe u njihovu kuću i da ga snime, samo je odabran krug ljudi imao priliku da može da ih posjeti. Ono što je zanimljivo, jeste da je njegova supruga nastavila da živi normalno, kao da se ništa nije desilo, pa je tako nedavno procurila informacija da je ona kupila kuću na moru koja se nalazi u Španiji, i da se tu nalazi Šumaher. Također saznali smo i to da je ona nedavno investirala u jedan veliki ranč koji se nalazi u Maljorci, za koji je izdvojila 3 miliona eura.

Tu želu da napravi veliki ranč konja, sličan kao one koje već posjeduju, a koji se nalaze u Teksasu i u Njemačkoj. Iako tu postoji mnogo objekata koji su veoma stari i koji moraju da se ruše i ponovo grade, a površina ranča je 54.000 kvadratnih metara. Jedna informacija koja kruži jeste ta da je ona jednoj njemačkoj novinarskoj ekipi dozvolila da uđu i u njihov dom jer treba da snimaju za potrebe dokumentarca koji hoće da posvete Šumaheru, njegovom životu, ostvarenjima, ali i nesreći koju je doživio.