Novo

ISPRAVKA VESTI: Kolege iz Narodnog pozorišta objavile vesti, ispraćaju svoju omiljenu Ljiljanu Blagojević u penziju

U članku koji je objavljen 19.12.2022 godine na portalu pozitivmedia.info sa naslovom “Upravo javljamo da smo ostali bez još jedne velike glumice… Kolege iz Narodnog objavile VESTI – NIKO NE VERUJE DA NAS JE NAPUSTILA! TUŽNO” koji aludira da nas je napustila poznata glumica što nije istina, već se radi o tome da je Ljiljala Blagojević otišla u penziju. Zatim je članak ispravljen prema analizi Raskrinkavanje.ba.

Ljiljana Blagojević je neko ko je odigrao preko više od 60 pozorišnih uloga i snimila je više od 50 filmova, ova glumačka diva koja je tv stvarštvo obeležila serijama kao što su: “Doktorka na selu”, “Bolji život”, “Portret Ilije Pevca”, “Kraj dinastije Obrenović”, “Gorki plodovi”, Miris kiše na Balkanu” i drugim. Također, ona je jedna od najzapaženijih svakako je uloga nezaboravne Dolli Bell, sada je dobitnica brojnih prestižnih nagrada i priznanja Ljiljana Blagojević otišla u penziju a nakon izvođenja predstave Velika drama. Od strane publike glumica je ispraćena na najbolji način kako i dolikuje, gromoglasnim aplauzom i ovacijama kako jedna vrsna glumica i zaslužuje. Pored publike koja joj je odala poštovanje za sve postignuto tokom blistave karijere, i kolege iz pozorište priredile su joj predivno iznenađenje te je kao zna pažnje dobila i tortu što je podelila na društvenim mrežama i iskazala je veliku zahvalnost.

 

ISPRAVKA: U ovom članku je pisano o tome kako je Ljiljana Blagojević otišla u penziju, dok se u naslovu ovog članka aludiralo na to da se od nje kolege opraštaju kao da je preminula. Samim time, naslov ovog članka je netačan, jer Ljiljana nije preminula, nego je nakon duže karijere otišla u penziju te je ovaj članak označen kao klikbejt.