Koji su to nekinajčešći prvi simptomi trudnoće? Melissa Willets, majka troje djece i kolumnistica na Babycenter.com, otkrila je koji fizički simptom otkriva da ste 100 posto trudni!

Ova mama troje djece otkriva koji su to fizički znaci da nam tijelo pokazuje da smo 100% trudni i objašnjava kako prepoznati je li riječ samo o simptomu PMS-a ili o ranoj trudnoći.

Koji su najčešći prvi simptomi trudnoće?

“Sto puta sam mislila da sam trudna. Zato što sam se osjećala umornijim nego inače, ili sam bila nervozna. Ali iako sam imala mnogo sumnji u vezi trudnoće, uvijek je to bio lažni alarm, osim tri puta. I otkrila sam simptom koji uvijek pogađa i dokazuje trudnoću. Pouzdan je kao test za trudnoću, kunem se. Kako se čini, beba sto posto raste u mojoj utrobi. A to su bolne dojke!”, napisala je ova majka tri kćeri.

PMS ili trudnoća?

Ali objasnila je kako tačno izgleda.

“To nije neugodan osjećaj. Govorim o snažnim bolnim prsima kada boli samo vas boli bukvalno kod oblačenja i skidanja, kada ne možete nositi odjeću na vašoj koži. Imala sam taj simptom kad sam bila trudna s mojom prvom kćeri, i prije nego što sam saznala da sam trudna.

Pitala sam se tadazašto su mi bradavice bile tako bolne, čak sam bila u agoniji samo od dodira odjeće na prsima. Mislila sam da je PMS, ali sam bila prevarena. Nakon nekoliko dana doznala sam da sam trudna ”, dodala je.

Ali objasnila je koja je značajna razlika između bolnih prsiju prije menstruacije i onih u ranoj trudnoći, a to je trajanje.

“Dok mi grudi bole samo dan, dva, to znači da očekujem menstruaciju. I dok bol postaje jača i traje nekoliko dana do otprilike sedmicu, to znači da sam trudna”, objasnila je

Preporučujemo
Loading..