Novo Showbizz

“UNIŠTILI SU MI AUTOMOBIL ISPRED GRANDA” ISAK ŠABANOVIĆ OČAJAN: Nakon snimanja emisije doživio šok- EVO ZAŠTO SU TO URADILI

Finalist Zvezda Granda, Isak Šabanović je nedavno, kako pišu mediji, doživio neprijatnost tokom snimanja jedne od emisija.

Naime, Isak je samo dan poslije finala koje je održano 26. juna, gostovao u jednoj emisiji u Grandovom studiju, a kada je izašao imao je šta i da vidi. Njegov skupocjeni automobil je bio izgreban, što je pjevača itekako zabrinulo.

– Isak je zaista dobar dečko, nema neprijatelje, ne postoji razlog da mu neko uništi auto, zato se i zabrinuo. Sigurno je neko iz pakosti i ljubomore to i uradio. To se desilo usred dana, sigurno je nekom zasmetao njegov plasman, ne postoji niti jedan drugi razlog. Sa svim takmičarima zaista ima divan odnos, druže se i poštuju međusobno, tako da ne sumnja na njih – rekao je za pomenuti medij izvor blizak Šabanoviću, koji je u finalu “Zvezda Granda” osvojio drugo mjesto.

– On je od jednog lokalnog pjevača u Bjelom Polju postao preko noći zvijezda i uopšte mu nije bilo bitno da li će odnijeti pobjedu ili neće, narod ga je već zavolio, već puni kafane i klubove, reklamira mnoge poznate brendove. Samo da mu se posreći da ubode neki hit i nema dalje s njim. Naravno slava ima i drugu stranu medalje, pa sem što ga obožavaju ima i mnogo onih koji su sujetni i ljubomorni na njegov uspjeh, ali to ga ne dotiče mnogo a auto će se popraviti – završio je izvor.