Novo

“Uništila mi je ŽIVOT, samo da žena ne sazna ništa”: Lazar opisao PAKAO kroz koji je prošao zbog Tindera

Sa trideset milijardi spojeva do sada, Tinder je najpopularnija mobilna aplikacija za upoznavanje u svijetu, a zadnjih godina je doživjela pravu ekspanziju i u Srbiji.

Ali, ako ste i vi jedan od onih koji imaju profil na ovoj mreži, morate biti oprezni s kim se upuštate u druženje, posebno ako ste pripadnik jačeg spola, jer plavuša sa tetovažama mašnice na zadnjici mami, ucjenjuje, snimi, a ako ne platite sumu koju traži, video snimak postavlja pravo na por no sajt.

Ranije smo već pisali o Beograđaninu Lazaru koji je otišao kod ove fatalne plavuše i mimo svoje volje postao po rno glumac.

Ovaj Beograđanin navodi da je ova žena na sajtu za odrasle postavila više desetina amaterskih snimaka na kojima vodi ljubav sa raznim muškarcima, a da vjerovatno neki od njih, za razliku od njega, nisu čak ni saznali za to.

–Tu ima i vrlo mladih, ali ima i matoraca. Ona očigledno ne bira, a neki od snimaka broje i na stotine hiljada pregleda. Svaki pregled se plaća, a samo ona zna koliko je zaradila na nama koji nismo htjeli da platimo tu njenu ucjenu. Samo molim boga da moja žena ne sazna ništa za ovo – kaže Lazar.

Ucviljeni mladić navodi da je otišao na adresu dotične predatorke ali da nje tamo nije bilo.

– Komšije su mi rekle da se stan u kojem smo vodili ljubav iznajmljuje na dan. Užasno sam se razbijesnio! Trenutno pregovaram sa advokatom da presavijem tabak, zbog toga što sam iskorišćen na najgori mogući način. Obratio sam se i Porn habu sa molbom da skinu snimak. Uništila mi je život ta ku*va – navodi naš sagovornik.