Novo

UNIŠTILA JE! Maja Marinković OBJAVILA KOMPROMITUJUĆU SLIKU Jovane Jeremić – OSVETILA joj se za SVE!

Novosti koje vam donosimo u nastavku današnjeg članka nam dolaze sa naše domaće javne scene, a po naslovus te mogli da zaključite o čemu se tu radi. Domaći mediji pored brojnih aktuelnih tema ne prestaju da pišu o skandalu koji je u javnosti digao veliku prašinu, a koji se odnosi na to da je starleta Maja Marinković preotela muža svojoj najboljoj drugarici Aleksandri Subotić.

Inače za ovo su mišljenja podijeljena, i iako je više onih koji su Maju osudili za ovaj postupak, bilo je i onih koji su je na neki način opravdali za ovo što je uradila, pa su rekli da je sve ovo karma, i da se Aleksandri sve vraća, aludirajući na priče da je ona preotela dečka svojoj mami Ljubi Pantović. Ona koja nije mogla, a da ne da svoje mišljenje vezano za ovu temu jeste voditeljka Pink televizije, Jovana Jeremić, kojoj se očigledno nije svidjelo to što je Maja uradila, pa one sada vode rat preko društvenih mreža koji ne jenjava.

Naime, skoro svakih sat vremena jedna drugoj upućuju nevjerovatne uvrede, pa je tako nakon poslednjih uvreda koje je voditeljka uputila na račun starlete, ova nikako nije ostala dužna, pa je sa njene strane uslijedio novi talas uvreda. Sada je Maja objavila i kompromitujuću fotografiju na kojoj Jovana nije ispala baš najbolje, uz koju je napisala sljedeće: “Slika govori više od 1000 reči! U moju rupu ko je želeo nije ga stavio, a u tvoju nikad niko nije želio ni da ga stavi. S obzirom na to da si nakaza sa telećom glava”. Evo i sami pogledajte…