Vjerujemo da dosad niste razmišljali da postoji pravi način korištenja higijenskih uložaka.

Ko bi uopće pomislio na to kada se njihova upotreba čini tako jednostavnom i kada je riječ o načinu na koji se oni stavljaju? Ili ne. Svakako jednostavan za korištenje sa sanitarnim ubrusima, ali može biti velik nered ako pogriješite. Vrlo često, najčešća pogreška koja je napravljena u ovom procesu je ta što se spremnik s tintom ne mijenja redovito i ne postavlja se ispravno.

Odnosno, ne stavljate ga na ispravno mjesto, na donje rublje. Kada je riječ o prvom problemu, rješenje ovog problema je provjeravati uložak svaka dva sata i zamijeniti ga novim ako je skoro pun. U slučaju drugog problema, rješenje je postavljanje spremnika na ispravno mjesto na donjem rublju.

U nastavku vam ostavljamo upute koje morate slijediti da biste sve održali u redu.

1. Najprije morate ukloniti omot iz uloška.

2. Pomaknite krila sa strane, a zatim stavite higijenski uložak tako da krila dosegnu sredinu donjeg rublja.

3.Prošireni dio stavite na prednji dio donjeg rublja.

4. Da biste provjerili da je uložak u ispravnom položaju, povucite donje rublje i uložak treba potpuno prekriti intimno područje.

Da li ste vi znali ove trikove i da li ste vi znali kako se pravilno, odnosno na pravilan način stavljaju higijenski ulošci? Mnogi to ne znaju, i onda naprave samo goru stvar, da ne ulazimo u detalje nereda koji može da nastane ako se higijenski uložak ne stavi pravilno. Recimo samo da on onda ne služi svojoj svrsi.

Za one koji su znali ovo, svaka čast, samo nastavite tako – radite sve pravilno.

Preporučujemo
Loading..