Novo

Ujedinile su se! Danijela Martinović obrisala suze i krenula u napad, Grašo prestravljen novim razvojem događaja

Poslednjih meseci , tanije gotovo pa godinu dana jako često je tema brjnih medija , te tema koju svkkao javnost dosta komentariše odnos između Petra Graše i njegove emotivne parnterke Danijele Martinović. Naime , Grašo je odlučio da Danijelu ostavi zbog dosta mlađe Hane , te ju je ubrzo oženio. Saama ta vest da je ženi i sa njom čeka dete , počela je dosta da se komentariše , te je tuga Danijele Martinović svakako tema broj jedan svih medija.

Uvek je bio glavno pitanje kkko to ona podnosi ,jer je samo nekolko meseci nakon njihovog raskida on već u braku sa nekom drugom ,a sa njom to nikada nije hteo. Svakako se može Danijeli skinuti kapa sa glave , jer je dostojanstveno sve podnela i izdržala , a nedavno je pred kamee stala zbog jednog važnog povoda. Dakle , ona je uz pomoćć svoje prijateljice Dalije Katavić dizajniralla liniju ručno rađenih naočara , te ih putila u ppromet za Hr vtsko tržište.

– Od kad sam prvi put videla kakva umetnička dela radi… ja sam Dalijin najveći fan! Ostvario mi se dugogodišnji san kada je upravo ona napravila liniju nakita, prvo za ‘Neopisivo’ seriju koncerata, a zatim i nakit za ‘Otvoreno srce’… A kako jako volim naočare, odlučile smo napraviti limitiranu seriju – ručno izrađenih sunčanih naočara koje su proizvedene u Hrvatskoj. Nema dva ista modela. Limitirana kolekcija s UV zaštitom i logom ‘Open Heart’ dolaze u svega 50 komada. One su samo dio ceele priče jer Dalia i ja najavljujemo i nova iznenađenja – izjavila je Martinovićeva.