Novo

UHVATIO ŽENU SA DRUGIM U KREVETU, a onda napravio HAOS: Kad čujete šta je uradio, smučiće vam se život (FOTO)

Bračno nevjerstvo spada među najgore stvari koje mogu da se dogode kada je dvoje ljudi u vezi, bilo da su u pitanju dugogodišnji brakovi ili pak mlade osobe koje su se tek upoznale.

Naime, varanje bilo kakve vrste apsolutno je nedopustivo. Međutim, još više zaboli činjenica da, kada ste se već odlučili na zajednički život sa nekom osobom, da vas ta osoba onda hladnokrvno prevari i iza leđa se zabavlja sa drugom osobom. To najviše boli jer ste ipak nekome dali puno svoje povjerenje i vjerovali ste da i ta osoba ima jednake emocije prema vama kao i vi prema toj osobi.

Ali, neke osobe varaju prosto iz razloga jer su shvatili da još uvijek nisu spremni za taj veliki korak kao što je monogamni odnos, ili jednostavno na kraju upoznaju drugu osobu i skontaju da im ta pridošlica puno bolje odgovara. Ali, uvijek je lakše jednostavno prekinuti odnos, razvesti se ili raskinuti, nego varati iza leđa.

Ali, šta god da se dogodi, to i dalje neopravdava činjenicu da imate pravo zbog toga nekoga da ubijete. Čak i ukoliko je prevara u pitanju. Naime, baš nešto tako se dogodilo u ovoj današnjoj priči. Jedna izvjesna Mirjana koja dolazi iz Sremske Mitrovice je imala aferu i ljubavnika, varala je svog nevjenčanog supruga, koji je inače radio veoma naporan posao u tri smjene, što je njoj davalo mogućnost da ide u avanturu.

Ali, Dragutin se sada sasvim slučajno vratio ranije s posla i zatekao je sa njenim švalerom u krevetu, u njegovoj vlastitoj kući, u njegovom vlastitom krevetu, na njegovom omiljenom jogiju. Potpuno bijesan natjerao je ljubavnika oružjem do štale, vezao ga tamo i onda ga dokrajčio sjekirom. Brutalno.