Nakon što je posumnjala da je vara njen muž, 24-godišnja Britanka angažirala je privatne detektive kako bi provjerila vjernost svog 26-godišnjeg supruga.

Detektivi iz Carter Harris Grupe ne samo da su ga uhvatili u preljubi, već su šokiranoj ženi otkrili da ljubavnica njenog supruga ima 72 godine.

“Nisam htjela vjerovati. Krivila sam sebe. Kad sam vidjela snimak i shvatila o čemu se radi, bila sam u nevjerici. Starija žena bi trebala znati bolje”, kaže se u njenoj izjavi za super poznati Mirror.

Otkrila je da se nedugo nakon vjenčanja počeo udaljavati od nje i napuštati kuću. Odmah se odselio.

“Malo je razgovarao sa mnom i bio sam sve manje kod kuće. Rekao bi mi da mora kasno ostati na poslu”, kaže ona. Detektivi su ubrzo saznali da je napravio nekoliko profila na stranicama za sastanke, a zatim joj pokazao snimku nadzorne kamere u hotelu koja je pokazala kako je vara sa više žena.

Ispada da je njegova ljubavnica i da ima 72 godine i četvero unučadi.

Kako biste vi reagovali da saznate da vas vaš muž vara sa toliko starijom ženom? Šta biste uradili po tom pitanju? Da li biste mu mogli oprostiti baš takvu prevaru? Pišite nam u komentarima kakvi su vaši stavovi povodom svega toga?

Izvor: Novadanas

Preporučujemo
Loading..