Dragoje Milinković, biznismen koji je u anonimnom pismu koje je stiglo u sud, naveden kao počinioc koji je odgovoran za svirepu likvidaciju pjevačice Jelene Marjanović, uhapšen je u Beogradu sinoć u kasnim večernjim satima, potvrdili su njegovi advokati za Alo, Predrag Savić iz Beograda i Đoko Bendić iz Priboja.

“Stigao je sinoć u zemlju s namjerom da ide na poligraf vezano za slučaj Jelene Marjanović, kako bi dokazao da uopšte nije povezan s time. Otišao je u stan kod svoje supruge, a onda se policija pojavila kod njega i rekla mu da pođe sa njima. U pitanju je izdržavanje presude od prije godinu dana prema kojoj se tereti za pronevjeru 16.500 eura”, kažu advokati.

Naglašavaju da hapšenje biznismena nema veze sa slučajem pjevačice i da je riječ o izvršenju presude suda u Trsteniku, prema kojoj je optužen da je pronevjerio 16.500 eura.

“Za njim je postojala potjernica godinu dana i odveli su ga u zatvor,” navode advokati.

Milinković je tog dana doputovao iz Švajcarske, a kako se saznaje, tereti se da je trojicu ljudi prevario nakon što im je obećavao posao u toj zemlji. Riječ je o procesu iz 2015. godine. Tada su ga oteli i za to se pred sudom u Kruševcu vodi proces.

Šta mislite vi o ovome? Kako posmatrate vi ovaj slučaj i da li smatrate da su navedeno dvoje zaista krivi? Napišite nam svoje mišljenje u komentarima ispod objave.

Izvor: Balkanlifetoday

Preporučujemo
Loading..