Novo

UDOMILI PSA, PA PREKO NOĆI POSTALI BOGATAŠI Izveli ga u prvu šetnju i za njih se od tog momenta sve promenilo!

Kako ste i sami mogli da zaključite, danas vam donosimo jednu veoma zanimljivu priču, koja se odnosi na jednu porodicu, i njihovog psa, a vjerujemo da će ova priča itekako da vas zainteresuje, a o čemu se radi pišemo u nastavku. Naime, jedan mali pas po imeni Oli donio je jednoj porodici neopisivu sreću svojim dolaskom. Ali ono što je najzanimljivije jeste da njihova sreća nije bila ispunjena na standardan način, da su oni bili emotivno ispunjeni jer su dobili novog kućnog ljubimca, nego je on sa sobom donio još nešto.

Riječ je o vjerovali ili ne zlatnicima, a kada su u prvu šetnju izašli Oli i njegov gazda Adam Klark koji je iz Blekpula, pas je uspio da iskopa čak 15 zlatnika i to onih čija vrijednost je na kraju procjenjena na nevjerovatan iznos od7.200 dolara. Dakle, riječ je o psu kojeg su oni kupili prošlog mjeseca, a koji inače pripada rasi Lagoto ramagnjolo, čuvenoj po oštrom njuhu i spretnosti u pronalaženju zakopanih stvari, naročito tartufa. Porodica nije skrivala oduševljenje i to ne samo zbog bogatstva koje im je štene donijelo, već i zbog novog člana porodice kojeg su nazvali „lovcem na blago“.

Klar je rekao kako su oni shvatili da je Oli poseban čim su ga ugledali i da je to bila ljubav na prvi pogled, a za tamošnje medije on je otkrio kako je došlo do toga da pas iskopa zlatnike, pa je njegov gazda rekao sljedeće: “Bukvalno smo hodali desetak minuta, a onda se on iznenada zaustavio i naglo krenuo da kopa po zemlji. Uskoro sam ugledao nešto neobično. Nije mi bilo potrebno mnogo da shvatim o čemu je reč”, rekao je on i otkrio da se radi o gomili zlatnika koji potiču još iz 19.vijeka. Ostatak teksta pročitajte ovde.