Novo Vijesti

UDADE SE I ONA! Pa draga SNEKI U ŠTA SI GLEDALA?! – POGLEDAJTE MLADOŽENJU, pa šta je ovo?! (FOTO)

Snežana Babić koja je u Srbiji pozata pod umjetničkim imenom Sneki je na estradnoj sceni već decenijama a najveću popularnost je stekla početkom devedesetih godina kada su njene pjesme „Takni me, takni“, „Ja nisam prva ni poslednja“, „Harmoniko, sviraj sama“, „Caki, Cale“, „Moram da te napijem“, „Igračka“, „Sneki rep” i mnogim drugim.

Ona je rođena u Pančevu prije 54 godine i još kao mala se bavila muzikom. Upisala je nižu muzičku a zatim je u Beogradu završila i srednju muzičku školu. Ona je svoj prvi album izdala 1988. godine a čak je i za potrebe Svjetskog prvenstva 1990. godine snimila pjesmu. U posljednje vrijeme su je mlađi gledaoci mogli vidjeti u zabavnoj emisiji Tvoje lice zvući pozato koja ima humanitaran karakter.

Sneki je pored svog glasa i pjesama pažnju privlačila i sovojim izgledom i mnogi su je smatrali najatraktivnijom pjevačicom na estradnoj sceni u bivšoj državi. Njene visoke i zgodne noge i duga plava kosa su muškarcima mutile razum a ono što je svima bilo čudno je da se Sneki nikada nije udala mada je sigurno imala ponuda sa svih strana.

Mnogi su pomislili da se predomislila pod stare dane jer je na društvenim mrežama objavila svoju fotku u vjenčanici ali se ubrzo sve razjasnilo. Naime ona je bila gost na otvaranju salona vječanica i tada je odlučila samo da proba jednu od njih a mladoženju je glumio reper iz Crne Gore Nigor. Mnogi su komentarisali da je štete što vjenčanje nije pravo jer Sneki zaslužuje da pored sebe ima muškarca koji će je usrećiti.