Zanimljivosti

U srpskom selu, rodila se BEBA ČUDO! Pop je krenuo krstiti, kad je pogledao, SLEDILA MU SE KRV U ŽILAMA, evo šta joj je VIDEO U USTIMA(FOTO)

Kada kažemo rođenje djeteta onda se svima razniježi srce, to je nešto što je sasvim sigurno kruna jednog braka i ljubavi , a naročito ako mladi bračni par dočekuje prvu bebu u životu.

Mlada majka je posebno uzbuđena u to vrijeme, miješaju se sreća, strah, uzbuđenje i strepnje-jednom riječju hormone divljaju kao ludi, i nije nimalo jednostavno nositi se sa svim tim silnim pritiskom. Budući otac, sa druge strane se takođe ne snalazi baš najbolje jer je to prvi puta da se nosi sa trudnom ženom ali ima to sve svoje čari i ljepote, samo to iščekivanje, biranje imena, kupovina odjeće i poklona za bebu koja tek treba stići na svijet.

Ali kada se beba rodi, kada prođu svi ti porođajni stresovi i bolovi, svi su sretni, i zaboravljaju se ti bolovi, strahovi jer su roditelji sretni da je beba došla na svijet živa i zdrava.

A kada neko kaže “neka je samo sve u redu sa bebom”onda je to upravo ono što žele svi roditelji. Nerijetko se rađaju bebe sa ovim ili onim nedostatkom, ili sa nekom posebnošću koja baš nije uobičajena.

Kao na primjer ona beba u Australiji koja je rođena sa “samo” 13 kilograma.

A danas govorimo o jednom neobičnom porodu u Prizrenu koji se odigrao prije 2 godine.

Po čemu je bila posebna ova beba? Iznenađujuće, ona je imala skoro sve zube u vilici, što je po izjavama ljekara, rijedak slučaj, čak 1 u 3 miliona tek rođenih beba. To su bili mliječni zubi, ali je scena bila za ne povjerovati, i mnoge TV ekipe su došle snimiti ovo vanserijsko čudo.

Ljekari su odmah predložili da se zubi izvade, jer može doći do jako velikih komplikacija, naročito za majku koju beba može povrijediti prilikom samog dojenja.