Minhen, kao što većina ljudi zna u jeseni bude domaćin je čuvenog i ultrapopularnog Oktobarfesta.

Manifestacija inače traje do početka oktobra, a ono što su neki strani mediji, kao i naši predstavnici, primijetili je svakako nastup poznate folk pjevačice Dragane Mirković na ovom festivalu, kao i nešto neobično za nju, a to je vrhunac njezinih grudi, koje su naprosto ekspodirale ovih dana. Na Oktoberfestu se Dragana pojavila u plavoj haljini, širokog osmijeha i bujnog dekoltea.

Uživala je u društvu svog supruga Tonija, kao i u društvu svojih prijatelja, a velike količine piva sigurno nisu bile uzalud. Osim Dragane, koja je i dalje najpoznatija na balkanskim dijelovima Europe, na ovom su se festivalu pojavile i neke svjetske zvijezde i ličnosti, a posljednjih godina mnoge su svjetske zvijezde bile na Oktobarfestu:

Bila je u Minhenu 2006. godine, a u to je vrijeme poštovala haljinu koja je uobičajena na ovom festivalu. Tako se Paris Hilton pojavila u širokoj haljini i vrlo upečatljivom dekolteu. S njom je tada došla i njena bivša pomoćnica i trenutna reality zvijezda Kim Kardashian West.

Što se dekoltea tiče, pobjednica svih pobjednika je svakako Salma Hayek, koja je ujedno i prvi holivudski dekolte, a sada nosi naslov prvog dekoltea Oktobarfesta i Bavarske .Salma se pojavila na Oktobarfestu 2008. godine, zbog čega je Dragana Mirković još uvijek pomalo zavidnabarem što se poprsja tiče.

Izvor: Novadanas

Preporučujemo
Loading..