Novo

U Albaniju ideš tri puta, ispod šolje ostaviš 50 EVRA: Marko OŽENIO Albanku, tvrdi da su najvernije žene

U nastavku dnašnjeg članka dotaći ćemo se jedne znaimljive teme a koja se tiče brakova . Naime , na Balkanu su brakovi između različitih nacija jako kontraverzna tema , a koju dok jedni podržavaju , drugi osporavaju. Međutim , posebnu pažnju su izazvali brakovi Albanki i Srba , a koji su kako su mediji pisali 2017te godi ne bili baš veliki trend. Upravo u jednom od tekstova jedan anonimni izvor je dao soje mišljenje koje vam prenosimo u nastavku.

– Kod nas statistički dolazi više žena na jednog muškarca, što znači da oni imaju veoma širok izbor prilikom ženidbe. Ako devojka nije udata i ne studira, a ima preko 20 godina, okolina je tretira “kao da joj je istekao rok” i ne želi je niko. Zato ne odbijaju ni momke drugih nacionalnosti koji bi ih oženili, pa makar to bilo i posredstvom agencije. Za njih je veća sramota ostati neudata, nego “poći za drugu veru” – objasnio je tada svoje mišljenje M.V. (37).

– Takođe ne predstavlja im problem ni razlika u godinama, bitno je da je mladoženja situiran, da poštuje ženu, zato se rado udaju za dobrostojeće Srbe i Crnogorce. Naime , ono što je najinteresentnije , devojke koje su iz Albanije ne vole baš Albance , tačnije momke sa Kosova , jer su mišljenja da njihove žene nemaju pravo glasa. Naime , izvesni Marko je godinama tražio ženu za sebe a onda je odlučio da je potraži među Albankama , pa je odlučio da ispriča kako je protekao taj proces. Ostatak ovde.