Novo

TUGA VELIKA- POZNATI GLUMAC DOŽIVIO VELIKU TRAGEDIJU! Preminula mu žena od teške bolesti, on objavio PRETUŽNU SLIKU KOJA JE MNOGIMA NATJERALA SUZE NA OČI!

Svojedobno je bio jedan od najatraktivnijih ljudi na svijetu i idol mnogim mladićima koji su kopirali njegov izgled i ponašanje u filmu Briljantin, koji je bio jedan od najvećih filmskih hitova ikad.

John Travolta je fantastičan glumac koji je odigrao ogroman broj sjajnih uloga, ali u privatnom životu nije imao toliko puno sreće.

Svi znamo da mu je poslije početnog uspjeha karijera bukvalno zamrla i jedno vrijeme bio je toliko depresivan da se pokušao ubiti. Prije par godina također je izgubio svog sina zbog neizlječive bolesti, a onda su mediji izvijestili da nije dopustio da se njegov sin primjereno liječi jer je član Sajentološke crkve.

Prije par mjeseci preminula je i njegova supruga koja se godinama borila protiv zloćudne bolesti dojke i to ga je gotovo uništilo. Travolta se potpuno povukao iz javnosti i samo bi povremeno objavljivao na društvenim mrežama kako bi uvjerio svoje obožavatelje da je još uvijek živ. Tako je sada za Dan zahvalnosti, koji je jedan od najvećih praznika u Americi, uputio riječi zahvale svim svojim suputnicima putem video poruke na podršci koju mu čitavo vrijeme nesebično pružaju na zaista nevjerovatan način.

Svima je tom prilikom zaželio sretan praznik i rekao da im šalje svoju bezgraničnu ljubav. Njegovi obožavatelji su bili oduševljeni što se uopšte pojavio nakon dugo vremena i svi su uočili ogromnu tugu u njegovim očima, a neki su shvatili da je ovo ujedno i prvi Dan zahvalnosti koji će Travolta proslaviti bez svoje voljene supruge. Njegova je poruka imala ogroman broj komentara u kojima su ga obožavatelji podržali i poželjeli mu da nađe snage da prebrodi ovo teško životno razdoblje.