Showbizz

Tuga..LUNA I MARKO PROVELI PRVU NOĆ U STANU OD 160.000 €! Useljenje proslavili uz HLEB i PAŠTETU, nisu imali ni za SALATU (FOTO)

Luna i Marko Miljković su definitivno jedan od najpoznatijih rijaliti parova koji se pojavio na ovim prostorima u poslednjih 20 godina. Njih dvoje su se tako upoznali u drugoj sezoni Zadruge. a kada su svi mislili da je ovo nameštena veza, njih dvoje su nastavili i svoju ljubav nakon same zadruge, a kada su se venčali svi su bili u apsolutnoj neverici.

Međutim, kada je Luna na svom Instagramu objavila da je i u drugom stanju, njihovoj sreći jednostavno nije bilo kraja, a fanovi su bili u deliriju. Čak su u jednom periodu krenuli i da skupljaju novac za njihov stan, ali je njima jako dobro krenuo posao sa You Tubeom, tako da nije bilo potrebe za tim. Ta akcija je naišla na negodovanje javnosti u Srbiji.

Mnogi nisu imali šta da jedu, a njima se skuplajala sredstva za stan, iako Luna ima jako ddobrostojeće roditelje. Sada su njih dvoje uselili u novi stan na Bežanijskoj kosi, a odmah su imali nesreću kada im je popustio filter u kuhinji te je došlo do poplave. Oni su odmah otišli u salon nameštaja gde ssu kupili nameštaj da bi imali gde da spavaju, a večerali su hleb i paštetu, bar im je toliko ostalo od kupovine stana.