Novo

TUGA DO NEBA! Iznenada preminuo naš poznati muzičar u 31. godini života!

Poznati srpski di džej Igor Garnier je sinoć iznenada preminuo u 31. godina u toku treninga u Vašingtonu.

Talentovani muzičar iz novobeogradskih blokova godinama živi u Americi, a kako je za Kurir potvrdio njegov prijatelj, Igor je samo pao u teretani kao pokošen, hitna pomoć je vrlo brzo došla, ali, nije mu bilo spasa. Kada su doktori stigli, mogli su samo da konstatuju njegovu smrt. Prema nezvaničnim informacijama, mladom umjetniku je vjerovatno stalo srce.

Igor je posljednjih godina radio uz jedno od najvećih imena elektronske muzike Erika Prica, on je već sa šest godina počeo da svira klavir, završio je muzičku školu, a njegov talenat je ubrzo počeo da biva nagrađivan na raznim međunarodnim takmičenjima.

Igor se prije 16 godina upoznao sa elektronskom muzikom, a kako je vrijeme prolazilo, odlučio je da haus muzika ipak neće biti samo njegov hobi, nego i dio njegovog života.

Igor iza sebe ima par vrlo uspješnih albuma i pregršt sjajnih nastupa širom bivše Jugoslavije ali i Amerike. Jedna od njegovih najpopularnijih pjesama je Milka Canić, to je zapravo obrada pjesme Barbara Streisand, koji je popularni sastav Dak sos prvo otpjevao.

Od njega se opraštaju njegovi prijatelji i porodica, koji u šoku zbog ovog što se desilo. Kako kažu, bio je zdrav i jak mladić koji je imao život pred sobom. Nikad nije imao probleme sa zdravljem, a u budućnosti ćemo saznati šta se ustvari desilo s njim.