Zanimljivosti

Trudna majka (27) ŠESTORO dece traži muža: Objavila koje USLOVE on mora da ispuni, svima skočio pritisak

Jedan zaista nevjerovatan oglas osvanuo je prije par dana na Tinderu, a objavila ga je jedna izvjesna Sophie (27) iz Velike Britanije, trudnica koja je inače majka šestero djece.

Nije u pitanju nikakav prenk ili štos, žena je stvarno okačila oglas – za muža. Naime, Sophie nema muža, mada nije objasnila zbog čega, a na Tinderu je navela i neke svoje uslove koje bi njen izabranik trebao da ispuni.

“Ja tražim muškarca za ozbiljnu vezu ili brak. Meni je već 27 godina i ima šestero djece. Sedmo dijete je već na putu. Ja tražim muškarca iz oblasti Jeovila i Egzitera koji ima auto i koji voli djecu. Moja djeca doduše ne žive u ovom trenutku sa mnom, ali sam svaki dan u kontaktu sa njima. Svi zainteresovani moraju prihvatiti činjenicu da sam prošle sedmice raskinula sa momkom koji mi je prvobitno i napravio ovo sedmo dijete, i da želim da rodim. Isto tako, ne javljajte se i ne pišite ako ćete samo da vrijeđate i da me osuđujete. To ne priznajem i ne volim.” stoji u oglasu.

A šta se na kraju desilo – dobila je ogroman broj negativnih komentara na taj svoj oglas.

“To je nečuveno. Svi trebaju da bježe od tebe. Ti si luda.”; “Kakva si to majka kada imaš toliko djece, a nemaš muža?” Šta si radila do sada?”; “Ova je zaje*ala sve kurve”; samo su neki od hiljade negativnih komentara na društvenim mrežama.

Ipak bilo je i onih koji su je podržali, i poželjeli su joj prvenstveno puno zdravlja i da rodi bez problema, a isto tako i da nađe sebi nekog koji će je usrećiti.

“Danas je jako teško naći ko ti u startu odmah iznese sve karte na sto”; “Bravo, tako se to radi sestro”; “Mala stvarno ima m*da, ne krije apsolutno ništa. Želim je upoznati” su neki pojedinci napisali.

Šta vi mislite?