Zanimljivosti

Tragičan kraj KĆERKE bivšeg predsednika JUGOSLAVIJE- Bila je LEPOTICA, umrla mlada, a onda je njenu sestru zadesio UŽAS! (FOTO)

U nastavku današnjeg članka dotažemo se jedne jako teške i tragične sudbine o kojoj se jako malo pisalo u medijima u proteklom periodu a priča je svakako zaslužila svoje mesto u medijima. Cvjetin Mijatović je bio novi predsednik Jugoslavije nakon što e preminuo Josip Broz Tito a te informacije se skoro niko i ne seća.

Međutim njegov privatni život je bio totalna tragedija o kojoj uopšte nije puno govorio u medijima nego se bavi obitnim stavkama a najvažnije je svakako vođenje Jugoslavije nakon smrti Josipa broza Tita. On inače ima i dbe ćerke a Mirjana Mijatović je rođena u Ljubljani 1961 godine. Njena majka odnosno njegova supruga je bila Sibila Mijatović koja je tragično nstaradala u saobraćajnoj nesreći kada je Mirjana imala samo 9 godina tako da je se i jedva seća.

On je nakon njene snrti oženio glumicu Miru Stupic a njihov brak je uvek bio obavijen velom tajni. Mirjana je preselila kod oca u vilu na Dedinju kada je on postao predsednik Jugoslavije a u to vreme je imala i nadimak “Vila sa Dedinja”. Međutim Mirjana je bvolela noćni život i luddovanje a vila na Dedinju je skoro svaku noć imala žurku gde se konzumirao alkohol i jako velike količine opojnih supstanci. I sama Mira se bavila muzikom, pa je sa Bojanom Pečarom bila osnovala i bend VIS Talas 1981. godine koji je postao i više nego popularan u to vreme a pesma “Sama” je postala velliki hit 80 godina prošloga veka.