Novo Vijesti

TRAGEDIJA ZA TRAGEDIJOM se samo niže! Smrtni slučaj SLOMIO Daru Bubamaru, pevačica ne može sebi da dođe od bola – živeli su ZAJEDNO!

Jedna od najpopularnijih pjevačica u Srbiji je Dara Bubamara koja je pored svojih pjesama postala poznata i po svojim skanldaloznim izjavama poput one da njeno djete neće ići u seljačke škole pri čemu je mislila na one državne nego samo u skupe privatne u koje idu djeca poput njenog sina.

Dara je javnost šokirala i svojom burnom ljubavnom vezom sa duplo mlađim Tonijem koji je jedva napunio 20 i sa kojim je putovala na razne luksuzne destinacije pa se čak pisalo i o tome da se uselio u njen stan u Novom Sadu. Dara je bila gost u emisiji Sceniranje i govorila je o tome koliko je teško provela period pandemije korona virusa.

Ona je rekla da je od zaraze izgubila jako veliki broj njoj dragih lljudi, kolega i prijatelja ali su od kovida preminuli i njeni bivši svekar i svekrva sa kojima je ona bila u jako dobrim odnosima i koje je iskreno voljela. Kako je sama Dara rekla ona je tada upala i u depresiju a njen bivši muž je prolazio pravi pakao jer je u vrlo kratkom roku izgubio oba roditelja.

Iako se ona razvela od njihovog sina Dara je istakla da će njih dvoje za nju uvijek biti njeni svekar i svekrva dok god ona bude živa. Sa njima su zajedno živjeli u Parizu dok je bila udata za Milana a prošlo ljeto je provela sa sinom kod njih u Bosni. Ipak Dara je rekla da joj se u periodu koji je iza nas desilo i lijepih stvari bar onoliko koliko je bilo i ružnih.