Novo

Tijana Ajfon o Maji Marinković i Peci, pa POTKAČILA Subotićku: “Neka se zapita šta je radila u prošlosti”

Vest da se Maja Marinković spetljala sa mužem svoje naajbolje drugarice Aleksandre subotić potresla je javvnost , te svakako niko nije mogao da ostane imun na to. Međutim , tu nju nešto posebno ne uzbuđuje , a nedavno je se pojavila na rođendanu svoje drugarice Tijane Ajfon , koja je ga proslavila u jednom Boegradskom lokalu , a na proslavu su došli dvi njeni najbliži. Tijana nje krila sreću zbog niza uspeha koji su je zadesili poslednjih godina , a u centru pažnje bila je njena drugaricama Maja , koja je prozvana otimačicom muževa.

Kao što smo već istakli maja je preuzela muža od svoje najbolje drugarice , a u Beograd je doputovala zbog Tijane , inače se vraća odma kod Pece. Tijana nije krila da je na strani svoje prijateljice, te je i prokomentarisala njenu vezu sa Raspopovićem:

– Svako treba da gleda svoje dvorište. Svašta se dešava i ljudima koji nisu javne ličnosti, to što je ona poznata, ne znači da je najgora. Ona je moja najbolja drugarica i ja je podržavam šta god uradila. Svako treba da se zapita šta je radio u prošlosti i šta vraća život – rekla je Ajfonka i dodala:– Maja nije sklona da otima bilo čije muževe. Ja svoje čuvam i držim na oku. Meni dečka ne može da otme bog, a ne Maja. Vi i ne znate kako je bilo Peci i Aleksandri. Oni nisu ni spavali u istom krevetu. Rodila je dete kako bi ga zadržala. Otatak teksta pročitajte ovde.