Zanimljivosti

Test ličnosti: PRVO što vidite otkriva kakvi ste kao osoba

Testirajte se – šta je ono što ste prvo uočili?

Lice žene

Po prirodi ste avanturista, ne volite mirovanje nego stalno želite doživljavati neke nove stvari, imate jako bujnu maštu pa vam nije teško sebi iskombinovati sliku. Niste baš skloni detaljnom planiranju nego djelujete spontano i često radite stvari bez ikakvog razmišljanja, na prvu. Odlikuje vas velika kreativnost, velika inteligencia i volite se družiti sa umjetnicima raznim formata. Volite pomagati drugima, djelujete plemenito i velikodušna ste osoba. Kad pomažete drugima onda se bolje osjećate jer vas nečija loša situacija ne ostavlja ravnodušnim. Nekada vas ljudi pogrešno procjene pa umjesto ovih navedenih osobina smatraju vas slabićem a u suštini, vi ste veoma jaka osoba, daleko više nego što oni to shvataju.

Ruka

Ako ste prvo vidjeli onda to kaže da ste vi mirna i uravnotežena osoba, umijete saslušati svačije mišljenje, strpljivo, bez nekog kritikovanja. Imate visok stepen tolerancije, nalazite zajedničku crtu i sa onima kod kojih vam se mišljenja razilaze. Ličnu sreću pronalazite u pomaganju drugima, a smetaju vam arogantne ljude. Odlikuje vas visok stepen inteligencije i vrlo ste vješti, a rado provoditi vrijeme u samoći.

Šuma

Ako ste vidjeli šumu onda ste osoba koja puca od pozitivne energije, u svemu vidite pozitivno, djelujete jako često spontano i u skladu sa svojim duhom volite interesantne avanturističke stvari. Karakteriše vas jaka odlučnost, vrlo dobro znate šta želite a šta ne želite, a kada krenete ostvarivati ono što želite onda vam niko i ništa ne može stati na put sve dok to ne postignete. Ne priznajete riječ nemoguće, nema šta se ne može uraditi, sve se može –to je vaša deviza. Odlikuje vas jak karakter, spremni ste na suočavanje sa mnogim neugodnostima , ne odugovlačite puno i prelazite na pronalaženje rješenja za problem koji nastanu. Jako ste marljiva osoba i uspješni ste u svom poslu a odlikuju vas i osobine lidera.