Zanimljivosti

Test ličnosti britanskog psihologa: IZABERITE osobu i saznajte šta to govori o vašoj ličnosti…

U nastavku današnjeg članka jedna jaako zanimljiva tema koja će vam definitivno pomaći da se malo odmaknete od sumorne svakodnevnice i priče koja stalno se vrti oko korona virusa. Društvene mreže su definitivno pune crne hronike ali ako malo dublje zakopaamo jako brzo možemo da pronađemo i neki jako zanimljivi test ili pitalicu. Test koji vam sada prikazujemo je izumio Pip Wilson, koji je poznati britanski psiholog i koji se itekako proslavio u svojoj struci.

Osmišljen je uglavnom za mlađe generacije koje tek trebaju da krenu u srednju školu kako bi videli koliko su skupili znanja u prvih par godina. Međutim, nakon nekog vremena se pokazalo da test isto tako odgovara i odraslima i da se i oni itekako mogu pomučiti oko istoga. On je u mogućnosti da utvrdi vaše emocionalno stanje i da vas pronikne unutra.

Svaka figura prikazana na ovoj slici je drugačije raspoložena i ima drugačiji položaj na drvetu. Kao prvo je potrebno da pronađete onu koja vam najviše sliči, a nakon toga pročitajte šta ona kaže o vašoj ličnosti i videćete da je suva istina. Ukoliko ste se odlučili za brojeve 1, 3, 6 ili 7, onda ste vi jedna jako odlučna osoba, ne bojite se prepreka niti poteškoća u celom svom životu.

Ako smatrate da jedan od likova koji nosi broj 2, 11, 12, 18 ili 19 liči na vas, onda sve vi ljubazna osoba, koja se svim prijateljima nalazi na raspolaganju i koja je vek od reči.  Broj 5 znači da se osećate slabo i da ste umorni, također imate malo energije za život.