Vijesti

TELO PRONAŠLI POSLE 18 DANA! Matejev nestanak SLIČAN MISTERIOZNOM NESTANKU DEVOJKE (20) iz Australije: TRAG JOJ SE IZGUBIO ČIM JE STIGLA! (FOTO)

U poslednjih mesec dana koji god portal da otvorite, jednostavno nema šanse a da ne pročitate neku vest koja je usko povezana sa matej perišem. To je definitivno vest broj 1, a ne bi bila toliko zanimljiva da ne postoje razni video snimci njegovog kretanja, i kako je on u stvari nestao. Svi putevi njegovi vode do restoana “Savanova”, na obali Save, gde se matej poslednji puta kretao, a onda sew snimak prekida kada se nesretni splićanin samovoljno spušte prema Savi.

Mnoge paralele se vuku povodom ovog nestanka, pa se tako srpski novinari dotiču i nestanka mlade Biljane Dragojević, koja je također misteriozno nestala sada već davne 2015 godine, kada je na trafici ostavila dokumenta i mobilni uređaj, te je rekla da će neko da dođe po njene stvari. Međutim, nikada niko nije došao po njene stvari, aona se i dan danas vodi kao nestala.

Sa druge strane hrvatski mediji se vade na to, da je jučer nakon 30 godina napokon pronađen nestali hrvatski mornar Petar Kraajičer, koji je poslednji puuta viđen kako silazi sa broda “Dubrovnik”, a prema informacijama do kojih su došli hrvatski novinari on se ponovo pojavio i to u dalekoj Australiji. Međutim, kaok njegov otac navodi, Matej nije imao nikakav razlog da bilo gde pobegne, nije se držio sa sumnjivim osobama, niti je bilo kome bio bilo šta dužan.

Sličan slučaj se desio i u Dubrovniku pre 4 godine, kada je Brit Laforne koja je tada imala 20 godina, a koja je inače iz Melburna, došla je na letovanje u ovaj hrvatski grad. Nakon što se smestila u apartman, krenula je u obilazak grada i više se nikada nije vratila. Međutim, nakon 18 dana potrage njeno telo je pronađeno u moru. Obdukcijjom je utvrđeno da nije u pitanju nasilna smrt, ali njeni roditelji su ubeđeni da ju je neko ubio.