Zanimljivosti

Tata pojeo 8, a majka 3: KOLIKO KOLAČA SU POJELI ZAJEDNO? Malac iz Bosne ODUŠEBIO CELU REGIJU SA SVOJIM ODGOVOROM! Svi legli od smeha…(FOTO)

U ovo sadašnje, moderno, vrijeme na društvenim mrežama možemo pronaći ogroman broj smiješnih slika i videozapisa.

Ljudi su prosto postali opsesivni u vezi s tim stvarima i zaista im dobro dođe u ovakvim trenucima kada oko nas postoje samo vijesti o koronavirusu i neke teme koje su usko povezane s crnom hronikom.

Ona koja se u takvim stvarima ističe, zasigurno su djeca koja su uvijek najiskrenija, a kad nešto odgovore ili “odvale”, vrlo je dobro poznato da je to uvijek 100% iskreno i od srca. Svi se sigurno još jako dobro sjećamo čuvenog video isječka od prošle godine, kada je TV ekipa napravila jednu mini anketu u beogradskom vrtiću. Tada su dječaka oni pitali kako se zove čovjek s vlasti, aludirajući na Aleksandra Vučića, a jedan od njih je k’o iz topa odgovorio: “Lopov”.

Taj je video u vrlo kratkom vremenu postao viralan, pa su se svi slatko nasmijali provali ovog malenog dječaka. Sljedeća situacija stiže nam iz Bosne i Hercegovine, gdje je jedan dječak koji inače pohađ treći razred osnovne škole, na laganom matematičkom zadatku koji je odrađen u obliku teksta, izazvao zaista ogromne salve smijeha na društvenim mrežama. Pitanje je bilo: “Ako je tata pojeo osam kolača, a mama 3, koliko su kolača pojeli zajedno?”

Bez previše razmišljanja, malac je u odgovor napisao “Tepsiju”. Sigurno je mislio na svoje roditelje koji, čini se, imaju više nego dobar apetit. Razrednik je roditeljima kasnije pokazao svoj rad, a oni su sve objavili na svom Facebook profilu. Slika je u vrlo kratkom vremenu postala viralna i dobila je hiljade i hiljade lajkova i dijeljenja.