Nezakoniti sin Šabana Šaulića, Robert nalazi se u teškoj finansijskoj situaciji i ima zdravstvene probleme o kojima dosad nije govorio, bar ne u javnosti.

Izvanbračni sin pokojnog Šabana Šaulića navodno je na samrti.

“Nisam dobro. Tata, čekaj me, uskoro ću ti se pridružiti”, rekao je Robert Šaulić (47).

Zna se da je u teškoj financijskoj situaciji, ali i da ima zdravstvenih problema o kojima dosad nije govorio.

“Robert nikad nije bio sasvim zdrav. Poznavali smo se godinama, često radeći zajedno na razno raznim građevinama. Vrijedan je tip, ali ima epilepsiju, i nije baš za ovoga posla. Često se razboli dok radi teške fizičke poslove, pa ga susjedi odvedu u bolnicu. Kažu da mu je posljednji put napad bio loš, jer uopće nije pio terapiju koja mu je propisana. Nije imao para za sebe, kao i za osnovnu turu lijekova.” rekao je jedan njegov prijatelj.

“Možda sam uvijek bio čudan i ocu i majci i pustili su me da se loše osjećam, ja ću se sam nositi s tim. Ne treba mi ni jedan jedini euro! Neću tražiti ništa od Goce, Ilde, Sanele i Mihajla, pa neka umrem. Ne trebaju mi svi ti milioni, kuće, bogatstvo. Ne bih se ni trudio dati im nešto, ali to nikada ne bih tražio. Nisam bio ni obaviješten o raspravi o nasljeđivanju, prestao sam s tim” – kaže Robert, dodajući.

“Kad mi otac nije pružio ljubav i pažnju i osnovne stvari, ne treba mi ništa sad kad njega nema. Možda je i htio, ali nije se usudio raspravljati sa svojom ženom koja me nije mogla shvatiti. Ni meni nije lako, ne radim u posljednje vrijeme, nisam dobrog zdravlja i nemam posla. Živim s čovjekom koji je slijep, brinem se za njega i nikad ga ne bih mogao napustiti” – završava Robert.

Preporučujemo
Loading..