Novo

“Takav PLAČ i bol odavno nisam čula”: Zorica Marković se čula sa Marijom Kulić, tvrdi da je u OČAJNOM STANJU zbog ćerke!

Poslednjih dana jedna od najaktuelnijih tema o kojoj se piše jeste zdravstveno stanje Miljane Kulić , a koje je narušeno nakon operacije smanjenja želuca u Turskoj , a koje je šokiralo elu javnost. Naime , sve je se desilo ka što smo već istakli nakon obavljenene operacije , a tačnije kada je se vratila u Srbiju , njeno je se stanje naglo pogoršalo , te je ona hitno operisana. Naime , prilikom komplikacija koje su se desile odstranjena joj je slezena , a u ovom trenutku i dalje traje borba za njenim životom. Svakako da su roditelji u stanju očaja.

Povodom ove situacije oglasila je se i Zorica Marković , a koja je zajedno sa Marijom i Miljanom u trećoj sezoni rijalitija Zadruga billa učessnica . One su ostale u jako dobrim odnosima posle rijalitija ,pa je Zorica za medije istakal sledeće : “Zvala sam Mariju. Takav plač, bol i zabrinutost odavno nisam čula od jedne majke. Žena jednostavno nije bila sposobna da priča. Mnogo je uplašena za Miljanu”, rekla je pjevačica.

Zorici su mediji postavili pitanje , a tiče se toga da li bi Miljani pomogla ako bi za to bilo potrebe , a ona je odgovorila ko iz stopa sledeće : “Krv bih joj dala! Ako treba, spremna sam krv da dam Miljani, samo da dete ozdravi, da se oporavi i vrati u normalu”. Iskreno se nadamo da će Miljana iz svega ovoga da se izvuče kao pobjednik, te da će da se oporavi, a mi ćemo i narednih dana izvještavati o njoj i njenom stanju.