Novo

TAJNA VEZA! Udata SRPSKA voditeljka u ljubavi s HRVATSKOM pevačicom! ŠOK DETALJI intimnog života koji pokušavaju da sakriju!

U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se jedne jako zanimljjive teme ,a koja se tiče nape javne scene . Naime , kako saznajemo , jedna Hrvatska pevačica krije svoj ljubavni život , moglo bi se reći kao zmija noge , te o njemu nikada ne govori , a navodno je u vezi sa udatom srpskom voditeljkom. Kako saznajemo , nnjih dve su još jako davno stupile u intim nu vezu , ali to vvešto pokupavaju da drže dalje od očiju javnosti , pa samim tim nikada nisu postojale ni naznake da pored muškaraca gaje simpatije i prema istom polu.

Dakle ,Hrvatska pevačica je već duže vreme sama , dok je ejdno vreme čak bila i pred udajom , ali je taj odnos pukao. Činjenica je da se tokom veze nešto mnogo nije pokazivala ni sa partnerom , pa samim tim nije mnogo pažnje pridato ni raskidu . Počela je da uživa u poslu, a ni na kraj pameti joj nije moglo biti da bi joj pažnju mogla da privuče Srpska voditeljka, a koja je također u skladnom braku.

Jedan od izvora je za medije istakao sledeće : – Varnice između pevačice i voditeljke pojavile su se pre određenog vremena, ali su vezu otpočele tek pre nekoliko meseci. U to vreme voditeljka je nekoliko puta išla u Zagreb i svaki put su se videle. U početku je to bilo samo druženje, razgovori uz piće, ali sa svakim viđanjem taj odnos se produbljivao. Na kraju su se spojile. Čuo sam da je obema ovo prvo ovakvo iskustvo, ali ko zna. Inače, njih dve su i ranije imale zajednički krug prijatelja, slična su im interesovanja i gotovo da imaju ista mišljenja o svim temama, pa čak i muzički ukus. Obe obožavaju šoping, pa su im priče o modi omiljene – kaže izvor.