Novo

TA MALA VIŠE NEMA DEDU: SVEKAR NIKOLINE PIŠEK POVUKAO BRUTALAN POTEZ I SLOMIO SRCE SVOJOJ UNUCI!

U nastavku dnaašnjeg članka donosimo vam najnovije infrmacije , a koje su povezane sa porodicom Ristović , koju je potresla tragična vest o smrti supruga i oca Vidoja Ristovića , a poznatog istoričara , koje je od posledica srčanog udara preminuo , a tek nakon smrti su se otvorila neka nova vrata ,te pokazale mnoge nove okolnosti. Podsećanja radi , prošle nedelje je obeležen pomen Vidoju na Novom Groblju , talnije 40 dana od smrti.

Naime , od trenutka kada je Vidoje preminuo Nikolina ne dolazi sebi , a što je jasno vidljivo na njoj. Međutim , nedavna saznanja koja posedujemo tiču se toga da je Vidojev otac odlučio da okrene leđa Nikolini i unuci Uni. Sve je bilo jasno na pomenu , a kako saznajemo mala Una je uganula nogu pre nego je došla a Beograd. Tom prilikom je Nikolina upitala svekra kojem lekaru da odvede devojčivu , kao i gde da zakaže pregled. U trenutku poziva čuveni beogradski antikvar nalazio se u policiji, i pred nekoliko očevidaca snaji oštro rekao da Una više nema dedu.

“Ma, šta hoćeš od mene? Lekara? Ne znam ja nikakve lekare. Nemam ja unuku! Deda je umro kad je otac umro. Nazovi baku, ona je još možda živa. Što je nisi ostavila majci?Pa neka je onda čuvaju p….i. Koji? Oni koje ste vodali svuda sa sobom, valjda će neki od njih da pričuva dete. Na sastanku sam u policiji, nemam vremena”, bile su reči Vidojevog oca dan uoči sinovljevog pomena.