Novo Vijesti

SVI U ŠOKU: OVO SU ROĐENE SESTRE MILJANE KULIĆ! – Niko ne može da veruje da su ove dviJE zanosne plavuše sa njom u rodu – Na koga li ona jadnica liči? (FOTO)

Zahvaljujući raznim rijaliti programima koji su posljednjih godina u našoj regiji postali i najgledniji veliki broj učesnika koji nemaju nikakav talenat je postalo poznato i to uglavnom zahvaljujući svom skandaloznom ponašanju. Na žalost došli smo i situaciju da današnjoj omladini uzorim budu stralete i kriminalci koji se pojavljuju u Zadruzi a svakako da njihovo što gore ponašanje povećava gledanost.

Ipak najveći skandal majstor je po mišljenju mogih Miljana Kulić koja je nedavno obrijala glavu u rijalitiju i tada su se o njenom ponašanju oglasili i neki ugledni psiholozi koji su rekli da se radi o psihički labilnoj osobi koja je sklona samoubistvu. Poznato je da je ona i jedina učesnica koja je zatrudnila u rijalitiju a jedno verijeme je i njen sinčić Željko bio smješten u Zadruzi ali su onda iz Centra za socijalni rad zaprijetili da će joj dijete oduzeti pa je njena majka napustila kuću u Šimanovcima zajedno sa bebom.

Za one koji se ne sjećaju Miljana je javnosti postala poznata kao osoba koja je proganjala Darka Lazića i druge takmičare u Zvezdama Granda koji su nekoliko puta zbog nje zvali i policiju. Željko Mitrović je u njoj vidio potencijal koji će privući gledaoce u Zadruzi i odmah je i angažovao i očito nije pogriješio jer Miljana stalno podiže atmosferu svojim skandaloznim ponašanjem.

U medijima se uglavnom piše o njoj i njenoj majci a malo je poznato da ona ima i dvije sestre koje se zovu Tijana ii Ana i koje izgledaju predivno. One sada pomažu svojoj majci u čuvanju malog Željka dok mu je mama u rijalitiju i svi su se iznenadili koliko su lijepe.