Vijesti

SVI U ŠOKU I NEVERICI! SASUO IM SVE U LICE! Poruka za Đokovića koja odjekuje do VASIONE! (FOTO)

Novak Đoković je trenutno sa porodicom na odmoru u Crnoj Gori, tačnije na Žabljaku gde je posetio njihovo ekskluzivno skijalište i odmaračište. On se jednostavno ne želi oglašavati ni po jednom pitanju, vezano za Australian openu, jednostavno želi malo više prostora za sebe, a kako je izjavio prilikom sletanja u Beograd, sačekaće da se stvari ipak malo slegnu, a onda će se oglasiti povodom 11 dana torture koju je proživeo u Australiji.

Najudaljeniji kontinent na svetu je sam sebi učinio medveđu uslugu, te je napravio sebi probleme. Jučer je tako u predgrađu Melburna održan jako veliki skup na kojem je bilo preko 10.000 osoba, kako antivaksera, tako i običnih ljudi koji su se pobunili protiv australijskih zakona, koji su više nego rigidni.

Mnogo poznatih osoba iz javnog života Australije je dalo punu podršku Novaku Đokoviću, a jedan od poznatijih je poznati Feliks Baumgartner koji je poznati padobranac, i čovek koji se proslavio pre par godina, kada je napravio skok iz svemira. On je tada probio sve barijere, i digao se na preko 40 kilometara visine, te je u asstro odelu skočio faktički sa ruba svemira. On je rekao ko god da pobedi na Asutralian openu.za njega više nije isti kako tu nije Novak Đoković. Njegov profil je postalo pravo “eatište”, po pitanju prepucavnja za Novaka ili protiv…