Novo

Svi šalju podršku: Jovana Jeremić u bolnici, oglasila se fotografijom

U nastavku današnej gčlanka dotaći ćemo se popularne voditeljke Jovane Jeremić , a koja je u psoeldnje vreme svoje pratioce zabrinula sa svojim zdravstvenim stanjem. Naime , kako saznajemo ,a ona je prenela , otišla je na kontrolu glasnih žica , te da ej svakako sve uredu , a čak i kada je sve uredu jako je važno da se vodi računa o zdravlju.

– Bila sam samo na kontorli, rekao mi je doktor da je sve u redu i da imam posebne glasne žice, ne znam kako on to vidi. Jedna je samo na donjem delu malo zadebljana i radiću ultrazvuk štitne žlezde, čisto radi reda. Rekao je da je sve u redu, hvala bogu i da imam posebnu boju glasa koju ljudi vole – istakla je voditeljka za “Informer”. Naime , kao što smoveć istakli , njeno stanje je zabrinulo javnost , a ona se sa medicinskim osobljem oglasila iz bolnice , te je odala priznanje medicinskim radnicima :

– Od filtera samo harizma! Oni rade kad mi spavamo. Jedini koji više bde od mene u svom poslu! Poseta ZTP-u. Volim lekare. Moji najbolji prijatelji jesu lekari. Privatno volim da se družim sa lekarima. Oni vole mene, a i ja njih. Velika podrška svim lekarima Srbije. Hvala što me čuvate! U svakom smislu! Glasne žice su odlično! Kaže lekar da su posebne sa jedinstvenom emotivnom bojom glasa koju Srbija voli.  Naime , njeni pratioci enmaju razloga za brigu , jer je sa Jovanom sve uredu. Vaša mišljenja svakako pišite u komentare.