Zanimljivosti

SVI MISLE DA JOJ JE DEDA, a istina je JEZIVO drugačija: LUDO SE VOLIMO, on je čovek mog života – Želim njegovo dete, ne postoji lepša muškarčina!

„Ljubav čini čuda“, “Ljubav je slijepa“, “Ljubav ne poznaje granice“ -sve su ovo česte izreke a koje se mogu opravdano iskoristiti u brojnim situacijama kada opisujemo neku vezu, neki par, običan ili neobičan.

A ko smo pak mi da odlučujemo šta je obično a šta neobično? Ljubav ulazi u naše živote kad mi to ne planiramo, jednostavno se desi. Ali ni jedna takva priča ne ostaje bez komentara pa tako ni ova.

Džefri Anderson je šezdesetogodišnjak koji je već zaradio svoju penziju, već tri godine je udovac, djeca su odrasla, zasnovala svoje porodice a on je ostao sam. Pokušavao je da se navikne, da započne novi život, da organizuje sebi vrijeme ,stvarao je nove navike. Tako je, između ostalog, počeo usvajati pse lutalice, dovoditi ih u svoj dom kako bi mu pravile društvo. Takođe je otkrio društvene mreže, stranice za poznanstva i tako upoznao svoju buduću suprugu. Na početku su to bila samo onlajn dopisivanja a ubrzo se prešlo na telefoniranje i živu riječ. Rekli su jedno drugom i pravu situaciju, bez izmišljanja. On je rekao da je penzioner a ona pak je rekla da ima samo 20 godina. Znači Aleks je bila preko 40 godina mlađa od njega.

Kako je to postajalo sve ozbiljnije Džefri je odlučio da pozove Aleks u posjetu. Njenoj majci se ta ideje baš i nije dopala, svakakve stvari su joj prolazile kroz glavu. Čak su dogovorile i lozinku koju bi joj Aleks preko telefona mogla reći ako slučajno bude u opasnosti.

Ali, sve je funcionisalo kako treba, oboje su bili sigurni da je to ono pravo i ubrzo su se vjenčali. Naravno da ta veza nije naišla na odobravanje okoline, poznanika i prijatelja i sa jedne i druge strane.

Džefrijeva djeca, uprkos svom obrazovanju i liberalizmu nisu u početku nisu znala šta da kažu na takav potez njihovog oca, ipak su bili samo 6 godina stariji od očeve nove žene.

Detalje o njihovoj vezi pročitajte OVDJE